shoez

tänkte lägga ut denna najziga bilden som johanna tog förra veckan på mina skor/mig i skolan 8)
den är sjukt snygg. håller ni inte med?

lessebo


hejhej, igår sov jag hos stina (stinas blogg) i lessebo.
mysmys. vi har bara degat hela dan idag haha. men igår spelade vi condemned criminal orgins, as kul. Lite som amnesia fast att man ska döda massa läskiga människor hela tiden. Det var faktiskt liite läskigt, jag som inte brukar bli så rädd.
btw så hade stina en bild på en sjukt söt pojk på hennes dator så jag var tvungen att lägga upp den.
asså kolla bara, oouuff..
och, idag fick jag veta att jared leto (i 30 sec to mars) fyller 40 i år!
helt jävla sjukt, hur kan en sån snygging vara så gammal o: asså
seriöst han ser ut att vara högst 30 typ..
jaja han är lika snygg ändå ♥

Grattis pappa!

Nu är det så att min käre far fyller år.
Han är superbäst.
Ibland har han ett jäkla temprament alltså,
men oftast är han snäll.
utan dej ingen mej.
grattis på dej pappa ♥
älskar dig.
leo,oliver & pappa

Amelias place

idag beger mig jag,malin,johannes,angelo och felle till törnamåla.
här är lite bilder sen förra gången vi var hos amelia :3 hihi det var "Tjejkväll + Johannes"
vi gjorde ansiktsmask, och bakade för amelia fyllde år. ja, ni ser själva.

mwä

allting känns bara cp.
känner mig, vet inte.
knas.
vet inte vad jag ska tycka eller tänka.
orkar inte
saknar värme
sjukt jävla onödigt inlägg.

Lovely, när man hittar brorsans egobilder på kameran ♥

på tröjan står det; "jag är en fena" hihiih så sött

Smålandsposten

kollakolla! jag kom äntligen med, med en bild i smålandsposten.
nu var detta ett tag sedan men hade bara glömt att lägga upp bilden.
Tror det var några dagar innan sommarlovet började som denna var i tidningen.
det roliga är att jag har skickat in andra mycket finare bilder till smålandsposten,
men så tar de just denna bilden som egentligen är den sämsta av dem.
Jag skickade bara in den för att jag tänkte att det är säkert en sådan bild de vill ha.
där ser man.
,

påminnelse!

påminnelse till mig själv.
lämna in skräpmobilen NU.
glöm inte cykeln

Maaelmö

(lägg märke till stavningen, det är precis så skåningar säger hahaha)

 

 

Ska jag vara tråkig nu och skriva vad jag har gjort nyligen och vad jag ska göra nu?.. hm.. ja, jag har inget bättre för mig haha.

Anledningen till att jag inte har bloggat är att för massa dagar sedan åkte jag till Öland, där var vädret ganska dåligt faktiskt. Badade in en enda gång. En kväll var det värsta läskiga stormen. Det regnade in, åskade,blixtrade och blåste så mkt så det kändes som om huset skulle välta O.o haha.

När jag tröttnade på att vara där åkte jag till pappa i hunnamåla (världens mysigaste ställe mitt ute i skogen typ)

Sedan åkte jag till Malmö och bodde hos min mormor. Hon är speciell ibland men sjukt mysig. Hon sa btw att min tröja var ful hahahha. Vi gick och åt kinamat och då fick jag friterad banan och glass till efterrätt. Respekt till henne! dääämn vad gott det är. I Malmö köpte jag några småsaker som jag faktisk tagit bild på bara för att det ska bli lite intressant för er. Bild nedanför :3

Resten är väll inte superintressant så vi snabbspolar tills nu, här sitter jag hemma i min säng och ska spela "Amnesia" för första gången. Ska tydligen vara ett sjukt läskigt data spel. will see.

 

Plus att jag saknar min plastsyrra jossan. När jag läste hennes blogg över allt hon har gjort i Australien och så blev jag lite avensjuk och fick lite längtan efter henne.

Gnaat.. eller ja klockan är halv 7. Vad är felet på mig hahah, nu ska jag sova .. haha fayl. Jaja sommarlovet är fyllt av låååånga nätter.

 

 

 

köpte i malmö; -en stoor skitmysig skjorta på chepmonday affären "weekday", -en doftgrej i form av ett cannabisblad som luktar kokos! som jag tänker hänga upp på mitt rum, -en leopardpin och ett greendaymärke från shock, -och till sisst ett par långa "baseball strumpor" som jag letat efter sjukt länge.


Du skrattar åt mig för jag är annorlunda, jag skrattar åt dig för du är precis som alla andra.

spontaninlägg.
har egentligen igenting roligt att skriva. visst jag kan skriva om allt roligt jag har gjort på sistone. Men då skriver jag kanske inte det tråkiga jag har gjort eller allt roligt jag inte har gjort. jag skriver kanske inte heller om de dagarna när jag har mått dåligt?
nej men ni fattar. många försöker ha personliga bloggar vilket jag tycker är bra! fast kanske inte för personliga, och där man börjar skriva om sånt man inte borde. Gå in för mycket på en dum lärare eller en konstig tjej. För om folk förstår vem det handlar om brukar det inte bli så bra. Så akta er. Fast det är lite tråkigt när en del bloggare bara bloggar om deras fantastiska liv som de låtsas ha. Jag menar inte att de hittar på men jag menar att de bara lägger upp bilder där de har så roligt med alla deras tusen vänner. Alla skrattar och är glada på bilderna men hade de så roligt i verkligheten? Det kanske inte spelar någon roll eftersom alla som tittar på bilden tror att de hade riktigt kul. Bloggaren kanske lägger upp bilder på allting som är så bra i dens liv, eller att allting ska verka så fint o som om hon/han har allting man kan vilja ha.
Jag tror att det ganska lätt kan bli så när man bloggar och jag försöker att verkligen inte få en sådan blogg. Mina bilder är 100% real feeling. Och inte bara på allting som verkar så jävla bra med mig. Men såklart vill man kanske inte lägga upp bilder där man har tråkigt, det förstår väll jag också. Men då kanske man kan skriva lite om något annat istället. Inte vad man har gjort den dagen kanske. "alla andras" bloggar käns såhär tycker jag. Nej inte allas. men de flesta kändisbloggare eller halvkändisbloggare, de som alla inte känner till men ändå en del.
Alla vet att ingens liv är perfekt, men många vill nog försöka visa upp den där "perfekta" sidan i sin blogg.
shit nu har jag skrivit massa som säkert ingen orkar läsa, aja whatevar.
om ni orkat läsa allt är det super! mina tankar flödar ut ibland på tangenterna .. upsi

cut cut

kollakolla, jag har klippt mig :>
eller ja det var malin som klippte mig hehe. Jag är riktigt nöjd. Det jobbiga är att när håret inte är fixat ser det förjävligt ut hah. Typ när man kommit ut ur duschen. ..
den röda färgen har försvunnit.. den höll seriöst i typ en tvätt. Sämst ever. aja ska nog färga om det snart oi någon annna röd nyans i ett annat märke (:
igår firade jag och några till johannes "hippi"s födelsedag. Det var mysmys. Sov där men nu tänker jag sticka till öland. Får hoppas på att vädret är bättre där än här just nu. Nu hoppas vi att jag hinner till tåget också.
bajbaj.

karl oskar dudes

idag äre karl oskar, vi får la se vad som händer idag. Sitter hos malin o chillar vid hennes data medans hon fixar sig.
kommer antagligen träffa massa folk jag inte sett på ett tag ikväll. Det gillar jag med karl oskar dagarna, man träffar både nytt och gammalt folk! ska i alla fall träffa felle också laterr :>
have a najs karl oskar.
haha btw gillar att såna här "högtider" eller speciella dagar blir en anledning till att festa haha.
fajn bild på malin :3