Dubai > onsdag

Heyheyhey, jag som trodde att jag skulle bli brun här,  det är så varmt ute och så kvavt att man inte orkar vara ute. Det kanske låter väldigt tråkigt men det är faktiskt väldigt kul här ändå. Igår var vi ute nästan hela dagen faktiskt men det bara för vi var på ett vattenland. "Wild wadi". As najs.
Har i alla fall badat i pool, ätit massa god mat, massa gottgott, chillat sönder, och shoppat massa :))
Men vissa saker här är lite speciella. Typ att det finns speciella avdelningar på buss o tunnelbana. En för bara män o en för kvinnor o barn och en blandad? Lolz. Folk gillar inte heller om man går för lättklädd, men det är rätt mycket turister så det är inte jätteviktigt men om man klär sig lättklätt kan man räkna med att männen glor.
har en del att skriva men orkar inte mer nu för nu skall jag pömsa. Vi är ju som sagt två timmar före sverige.
btw. åt för första gången i mitt liv på taco bell, underbart gott!

Dubai day 2

jag dör, det är så jävla varmt. vi skulle sitta ute o äta på kvällen och vi svettades som grisar.
37 grader och så är det riktigt kvavt. men så fort man kommer in någonstans sveps man in i massor av aircondition, folk skulle typ inte klara av att leva här utan det.
Haha, och en random sak. När vi skulle bada i en pool med annat random folk fick man inte vara naken i omklädningsrummet. asså wtf. stod en stor skylt om det på väggen. Man fick inte heller sitta naken i bastun.
Mamma ich jag fattde ingenting så vi gick in på toan o bytte om :s
Frukosten idag var feting najs, kommer ta bild på min frukost imorrn, fyfan godaste frukosten i hela mitt liv.
tyvärr så glömde jag kamerasladden hemma så bilder kommer antagligen när jag kommit hem. Men det får duga med en google bild sålänge (;

Dubai MTHFR

Hejhej, jag känner mig som en kokt kräfta. Just nu är jag i Dubai. Varje gång man går ut får man en chock av att det är så varmt. Det är inte bara varmt det är sjukt kvavt också, i alla fall nu på kvällen. Det känns som att gå in i en bastu precis. Så med massor med aircondition överallt klarar man av att vara här hah. Kommer inte palla vara ute o bada o sola speciellt mycket. Mest hänga i shoppingcentrena kanske hehehe.
Men nu är klockan runt 1 på natten här och det är as varmt ute.. japp. Tomorrow I'm gonna fucking die.
Jag vene om jag kommer blogga så mycket när jag är här, men ska försöka hinna på kvällarna.
Sverige är bara efter med tiden i jämförelse med här.
Kameran tog jag också med mig men det kanske inte blir några bilder uppladdade förrens jag har kommit hem.
So long suckers,  nu ska jag sova och ha det väldigt najs imorrn.
tänkte i alla fall skriva lite ibland om vad som händer här,
pussen från kräftan :>

lekte med bella

igår lekte jag med bella, vi hade ruligt ruligt. Resten får ni fundera ut själva hehe.

Dagen..


Detta är då "dagens outfit". Inget jag har lagt in på bloggen innan men varför inte :)
dagen då.. började med egentligen matte, som jag tog mig en sovmorgon på. Sedan på historian tittade vi på filmen "this is england" sjukt bra film. Älskar den! Sedan hade vi betygsnack i idrott och sedan lunch. Efter lunchen hade vi engelska där vi började se ännu en film.. sjukt tråkig dock. När vi sedan slutade hittade jag inte min cykel! FUCKING SKIT. tror faktiskt att jag inte låste den, jävla cp mongo är jag. Och nu är den antagligen snodd. Fuck, min röda älskling är borta. Vilken bra dag alltså .. not. Aja sjukt slapp skoldag i alla fall. Nu vet jag nog alla betyg jag kommer få i alla ämnen jag har haft nu i ettan förutom franska. Franska betyget kommer jag få veta imorgon plus hur det gick på nationella. Fast jag tror knappt jag vill veta. Det gick inte bra alls det kände jag.
Yepp. nu sitter jag och ser på Sex and the city 2 filmen, bara för att de är i Dubai tänkte jag det kunde vara kul, har ju inte varit där innan så kul att se hur de ser ut och sånt. Jag, mamma, mammas kille och mina två syskon ska nämligen åka till Dubai den 18 juni! Fett taggad alltså! Fast det är tydligen sjuuukt varmt där,
verkligen AS varmt. Så man knappt orkar vara ute.
Japp, men ha en skön kväll och trevligt sommarlov! alla som redan har slutat. Själv slutar man den 16 juni.
Godnatter som stenström säger.

Bal

Tog lite bilder på min plastsyrra och hennes kompis när de var på balen för några dagar sedan.
Här kommer två utav dem.


hothothot

fifän vad varmt det är. Jag sitter inne med typ alla dörrar och fönster öppna, fortfarande lika varmt. Fast om man går ut är det ännu varmare. Det är nästan 30 grader ute... give me ice cream or milkshake plz.. i'm dying here.
Ja men vad händer idag då? Många är ju i skolan, fast inte jag för hela kungsmad är lediga , 3orna tar studenten där idag så det är därför. Men det är seriöst för varmt för att röra på sig :< eller ja i så fall bada men vi får se.
Nu ska jag äta tårta och kolla på slumdog millionaire i alla fall.
Ha det gött i värmen! Jag klagar inte, nejnej, äntligen har värmen kommit!
Och bilden på tjejen i dreadsen var det som fick igång mig på att jag verkligen ville ha dreads igen. Hennes dreads är verkligen sjukt snygga. Hittade bilden på google.
Bilden med blommorna har jag tagit utanför kungsmad.
Stek lagom!

Believe it or not, dreads again!

EFTER

Blonda och bruna dreads. Tog rätt lång tid att få in alla, men det var det värt. Känns faktiskt riktigt skönt. Tänk jag slipper fixa håret helt nu typ. Allt jävla färgande, plattande, torkande.. extra balsam och skit. Så har mitt hår sett ut som ett kråkbo ändå. Haha, så känns rätt så skönt att bara fixa till luggen litegrann om jag känner för det sen klart. Så nej dreads är inte särskilt jobbigt.. okej ducha kanske är lite trixigt men det klarar man lätt.

 

Processen... Först klippte jag lugg på mig själv fast felle hjälpte mig. Var ganska läskigt eftersom jag inte har haft lugg sedan i åttan.. men jag blev nöjd i alla fall! Sedan färgade jag håret med en gammal hårfärg, blev ingen skillnad cp färg ;s för gammal kanske heh, sen provade jag igen med en till gammal hårfärg fast denna oöppnad, det funkade prima och hade inget blond/brun/orange/skabb färg längre utan brun. Efter detta fick jag låta håret lufttorka för hade glömt hårfönen (var alltså inte hemma och gjorde detta) När håret nästan var torrt började Kenny sektionera håret och började fläta in dreadsen. Vi höll på till sent på natten och gjorde klart allting dagen efter.