borlänge

hejhej. jag sitter nu framför en dator i borlänge. Jag jobbar som funkis på peace and love och idag sitter jag och checkar in folk som ska käka i funkismatsalen. Rätt chill jobb. Synd bara att jag jobbar när skrillex och thåström spelar ikväll. det är jag riktigt riktigt ledsen över. Menmen, ha det bäst för det har jag! 
Vi hörs när jag kommer hem!

midsommar

 Detta är för barn... 
 
Firade midsommar ute i skogen med Fälle, Oskar och Kenny. Var trevligt som fan. Gick förbi massa kor och hästar, alla korna samlades vid oss haha. Vi gick in i ett ödehus där halva taket hade ramlat in i ett rum. Det läskiga med ödehus tycker jag är om det är massa personliga saker kvar. Ett helt tomt ödehus är inte samma sak som ett med söndriga möbler i. Pojkarna visade sina grillskillz och lärde oss hur man faktiskt grillar kött. Allting blev sjukt gott. Riktigt värt att grilla kött alltså, det ska jag göra fler gånger i sommar. Jag har underskattat kött! I alla fall grillat kött. Fan vad ointressanta saker jag skriver känns det som, aja. Efter maten söp vi och spelade spel. Sen såg vi på den nog faktiskt sjukaste filmen jag har sett. Jag har ändå sett många äckliga, läskiga, brutala, eller bara sjuka filmer. De flesta ganska b. Men den här var helt för sig och den var verkligen inte b. Jag vet inte riktigt vad som var det sjukaste, men när den var slut var alla helt häpna och skräckslagna på något vis. Bra skådespeleri, skitsnyggt filmat, annorlunda och bara helt jävlig. Sen var det klassisk musik i början och slutet vilket gjorde en äcklig stämning på allt. Jag känner nog nästan ingen jag kan tala om att se den här filmen. Man behöver vara riktigt tålig. Det är väldigt svårt att förklara den, men se den. Regisserad och skriven av Lars von Trier. Vi kom överrens om att han måste vara en sjuk jävel. Det skumma var att ingen av oss hade hört talas om filmen eller någon som har sett den innan. Så låg den bara på bordet när vi kom in i huset så ja, vi var tvungna att se den kände vi. 
Och förlåt felle men sista bilden är bara helt underbar, hård som fän. 
- och ja midsommar. Ännu en ursäkt till att supa. Och det duger gått och väl för mig. Varför inte äta god mat, supa och ha det trevligt? Så det behöver såklart inte ha någonting med midsommar att göra, men nu råkade det vara så att det var midsommar och det gör mig ingenting. 
 
Så får vi se om det blir peace and love trots allt, om det finns så bokar vi tågbiljetten imorn!
 
natti. och btw jag älskar nya blogg.se, det tar typ 2 sec att ladda upp bilder nu! jag är överlycklig. 
 
 
 

Midsommarmys

Hej nu sitter jag i bara trosor och bloggar höhö. Jag har landat lite och har förstått att nufan är det sommarlov. Felle och jag var o myste i Alvesta igår. Nu har jag precis .. okej nääästan städat klart mitt rum. Fan vad skabbigt det var här inne. Kläder överallt och skit. Har ju inte hinnit göra någonting innan skolan slutade. Bara pluggpluggplugg och när jag fick en stund över åt jag, satt vid datorn eller var ute lite. Hur skulle jag ens hinna tänka på mitt rum? Sista prioritering lätt. Imorn tänkte jag moppa och damsuga bakom sängen, jappjapp grundligt och riktigt. Så jag slipper städa på länge igen haha. Nä men jag älskar att ha nystädat rum och nya lakan, men men orkar ju eller hinner ju inte alltid ha det sådär jävla fint. Man har ju ett liv också eller hur?
Har annars beslutsångest över peace and love. Shit det är på måndag redan. Men man orkar ju inte att missa:Thåström, Roxette, Den svenska björnstammen, Kent (redan sett men anyway), Laleh, Hardcore superstar, Di leva (redan sett men anyway), Lars Winnerbäck, Magnus Uggla, Markus Krunegård, Nationalteatern (har missat dem två år i rad så ju jävlar), Rise Against, Simple Plan, Slagsmålsklubben och massa mer gött.
ääh det fixar vi. dit ska vi.
- Midsommar imorn då. Tänker spendera den i felles pappas hus i kårestad. Orka stan. Bada, chilla, grilla, dricka vin yeah. Det kommer bli fint. Och ah det kommer väll snart upp lite Frankrikebilder här hoppas jag. Hehe.
Hm, förresten borde jag skriva dagens bra och dagens dåliga varje gång jag bloggar. Fast ibland finns det ju känslor eller händelser som man kanske inte vill lägga ut på bloggen. Men seriöst med varje dag finns något bra och något sämre.
+ Har planerat något kul inför midsommar även om det krånglade lite. Har äntligen städat mitt rum.
- Går runt och har ångest över sommarjobbet hela tiden.
så gött att man ser mycket snyggare ut utan smink på sommaren än på vintern.
Då är man sådär trött, bitter och blek. Men inte på sommaren då är alla glada!

I'm back

Bonjour. Nu sitter jag i Tyskland, vi sover här en natt och sen åker vi hem imorgon. Dagarna i Frankrike har varit as najs. Förutom att det har regnat as mycket och jag lovar att det har varit hur fint väder i växjö som helst säkert :c
Aja, men varje kväll har jag suttit och tittat på två eller tre avsnitt av "My so-called life" serien jag laddade ner. Alltså shit. Såg de två sista avsnitten igår och det var seriöst det bästa serien jag har sett i hela mitt liv. Och det finns bara EN fucking säsong, så jag har sett alla avsnitten nu, vilket suger balle. Jag tänker i alla fall tvinga felle eller någon att se om hela säsongen med mig när jag kommer hem ♥ Kan ni tänka er en ung Jared Leto lixom, shit han var ju hurjävlasnyggsomhelst. Även fast det var sånt roligt mode då haha, han hade sjukt stora pösiga jeans och pissfula skor. Någon konstig jacka och mitt bena haha. Men ändå hur snygg som helst. Asså det är så sjukt hur man kan bli så tagen av en serie. Jag har suttit och lipat till vissa avsnitt som inte ens varit så känslosamma haha. När jag hade sett sista avsnittet fick jag en sån konstig känsa, jag skakade och allting. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen, hur fan kan det vara sista avsnittet lixom! fyfan vad surt. Menmen, jag har ätit hur mycket som helst, crepes, tysk pizza, fransk pizza, kebab, crepe med glass, croque monsieur, tysk moussaka och massa mer.
Jag har inte shoppat så mycket, typ ett bar byxor, linne, rosé vin, percingar, malibu, vans, tält ah de var typ det. Det kommer komma massa bilder när jag kommer hem!
När jag kommer hem vill jag träffa er! Dricka te och kaffe i evigheter och prata och mysa. ni vet vilka ni är!

mitt så kallade liv

Tjena. Idag (torsdag), var då min sista skoldag. Gjorde två prov och även om det kanske inte gick gudomligt bra på dem så känner jag mig så jädra färdig. Färdig med allt plugg o skolan. Fyfan vad gött detta skall bli. Nu är det ju iof fredadg för klockan är ju över 12. Så om bara några timmar tar jag och en del av min familj bilen och kör ner till Frankrike. Fast vi är inte framme förren på lördag, så det blir en övernattning i Tyskland. Jag tror att jag tar med mig datorn eftersom att vi ändå kör. Alltså inget extra att släpa på typ. Nu vet jag dock inte än om vi kommer ha tillgång till internet men det får vi se, det är ju inte direkt det viktigaste när man är på semster hehe. Har laddat upp med att ladda ner en serie och filmen moulin rouge (som jag faktiskt har lyckats undkomma i hela mitt liv) Serien jag laddade ner heter "mitt så kallade liv", som sändes mellan -94 och -95. En av karaktärerna är ju såklart Jared Leto. Kände att jag var typ lite tvungen att se. Såatteh någon kväll när jag har tråkigt i la france så tänkte jag sätta mig och börja titta på denna serie.
- Nu ska jag lägga mig så jag orkar stiga upp bögtidigt imorn. Jag tänker sola, bada, äta mig fet och chilla galet där nere. Hoppas ni får regn i en vecka framöver <3 hehehehe
puess.

dansa på min grav

Bo Kaspers Orkester – Dansa på min grav
The Cure – A Forest
Billie The Vision & The Dancers – Lily From The Middleway Street
Gyllene Tider – Det Är Över Nu
Moto Boy – U
Detta lyssnar jag på just nu.

back in business

Har nu inte bloggat på ett tag. Så nu gör jag det.
Från torsdag till lördag var jag på muskelrock. Tyvärr så regnade det satan på fredagen, sov förjävligt frös hela natten och vi var typ 8 pers i ett tält som absolut inte var tänkt till 8 pers aha. Men annars var allt på topp!
mysiga bajamajor och vin det är grejer det. Haha och justdet. Sen vare ju en random snubbe som spydde i vårt tält. Det var riktigt onajs.
Är nu riktigt förkyld, antagligen pågrund av hur kall den natten var D:
Men har förresten fått igång vinylspelaren jag fick i fördelsedagspresent. Fixade med alla sladdar idag. Är mycketmycket glad just nu.
-
-
Tänker mycket på dig. Jag älskar dig massor. Efter det här kommer du klara allt! ♥
världen är dum och orättvis.
panbiffmacka och vattenmelon med te.
ja, mat är underbart.