jävla jävlar

varför känner jag så många opolitliga jävlar? 
lägg ner. ta er i kragen och gör något som betyder något. annars gör det väll antagligen inte det så, skrew u. 

du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig

 
 
Där har vi vinylspelaren.Här är en bild på tatueringen också, hehe. Coolt att håkan gör nästan likadant med armen på boken, såg inte det förren nu. Och ja boken hittade jag på biblioteket. Den var supermysig med massa artiklar och intervjuer med Håkan i. Som frågor om han tror på gud, eller hur han raggar och hur han hade det när han gick i skolan osv. 
Det är till och med en fråga där intervjuaren ba; varför satsar du inte på att skriva något eget istället för att sno andras? - Haha what the fuck? Han har lånat nån mening från nån låt haha, som om inte låten är hans då eller. Jävla mongo. Aja, kommer ni över den är den rolig och man får veta mycket man inte visste! 
 

Två helger sedan

Vi hade bestämt länge att vi skulle göra langos hos Amelia någon gång snart och tillslut blev det av. Det blev otroligt gott och vi gjorde dessutom efterrättslangos med glass och bär på vilket också satt fint. Vi satt mycket ute i solen och läste varsinn bok med en tekopp i andra handen. Det är tur att man kan ta en paus från det jobbiga i livet och bara leva ibland.
Ni ska veta att det är sjukt värt att göra langos hemma. Inte svårt heller! 
 
 

mystiska egopix dök upp på min kamera..... slående likhet alltså.. hmm 
 

en bra dag

  Thirty Seconds To Mars – End Of All Days
+ Ingen skola, inställda lektioner woopwoop 
+ Hämtade ut mina sniziga solglasögon 
+ Fick 30 Seconds to mars tröjan på posten, ganska passande eftersom nya albumet släpptes idag!  
+ Mysigt regn, ärligt talat är det varmt så är det lugnt! 
- Måste sitta inne och plugga halva dagen och skriva min filosofi om naturen. Aja, det goda väger lixom upp det! 
 
 

nattmat och svammel

degestivekex med ost och te. 
 
Blandningen mellan en kopp och en mugg = koggar/muppar 
 
30 seconds to mars har nyss släppt nya albumet på spotify. Är helt uppjagad! 
Love Lust Faith + Dreams
 
naturen är till för allt levande. 

syttende maj

har lust att blogga lite nu men vafan jag har plugg jag måste göra. Tänkte att jag skriver lite nu så lägger jag in någon bild senare. 
Jag fyllde år i fredags, 17 Maj. Gick ut och åt med pappa och fina vänner på kafé deluxe. Åt makalöst god mat, en otrolig matkoma väntade. Senare gick vi ner till ett supermysigt ställe vid sjön och eldade och drack vin. Vi fick också höra kent på gitarr, vilket var så fint. Kissade i en båt. Funderade på att dygna med gick hem ändå. Hade en grym dag, med grymma människor. Tack för att ni är världens bästa! 
Fick en renovering av vinylspelaren så nu funkar den finfint. Har redan spelat massa Gyllene tider, Fleetwood mac och Phil Collins. Imorgon kommer förhoppningsvis en 30 seconds to mars tröja på posten också, wey! 
Dessutom har jag äntligen börjat läsa Marilyn Mansons bok, "den långa vägen ut ur helvetet". Har läst ungefär halva på två dar, jag är helt fast. 

inse

Så äre att ha en mor innesluten i en såpbubbla. inse att allting behöver inte skrivas på en lapp. 

jävla jävel

det gör mig ledsen att du gjorde såhär. Du skulle kämpat lite istället, men nej. Inte ens ett förlåt? Om jag inte är värd mer än så för dig tycker jag det är bäst såhär. Tyvärr, men jag trodde aldrig att du var en sån människa. Är ändå glad för min egen skull på något vis, du fick något jag slapp. Tack. Gjorde dig även någon typ av tjänst och införskaffade det åt dig. Varsågod, ja tack men nej tack. Kan inte ens tänka mig vad jag hade varit för en hemsk människa om jag hade hållit kvar. Jag hade blivit så fasthållen. Jag hade ett liv och jag ville göra saker, det var därför det inte kunde fungera. 
 
Vi levde livet, och vi skall leva livet. 
Härligt. 
Förresten fyller denna brud 19 värdelösa år om sådär två dagar! 
 

Wallflower

 (jobbar på håret, får hoppas att det inte är gult på studenten)
 
 
 
Har nyss läst ut den här grymt fina boken. Såg om filmen igår direkt när jag var klar med boken. Filmen är ju också så otroligt fin. Jag råder er läs , se ! Det jag tycker är det bästa är att jag kan känna igen saker så mycket. Det är väldigt likt ungdomsåren, inte som alla andra överdrivna överbeskyddande amerikanska filmer, där föräldrarna inte låter ungdomarna göra ett skit. Hade kunnat se filmen idag igen, den är en av mina favoritfilmer, yes. 
Nä men nu ska jag titta på dokumentären om kent som heter "så nära får ingen gå". Fick nyss veta att svt hade lagt ut den på sin hemsida! Har aldrig sett den faktiskt, den är inte så känt att de ens gjort en dokumentär tror jag? Nä, men nu ska jag göra lite att äta, det första jag äter idag ja, haha. Min specialaromelett blire. Sen har vi ju en hel del plugg som jag snart drunknar i som snart måste vara klart. Svenska C, Svenska B, Psykologi och Filosofi. Do it for me please? 
Gjorde världens mysigaste spotifylista igår. (Istället för ett blandband) Eftersom att de gör massa mysiga blandband och ger varandra i "the perks om being a wallflower". Spotifylistan som jag gjorde heter "Te på balkongen" och jag tänker inte länka den här. Skickade den till felle igår så hon har nått att lyssna på när hon sitter själv på balkongen. 

perkele

På vägen hem i det fina vädret idag var jag så lycklig. Ni vet en sån där dag man inte vet riktigt varför. Jag tänkte att ingenting kan förstöra mitt humör idag. Ingenting. Fast jo det kunde det. Så otroligt jävla trött. 

lately

Var på praktik i Malmö för nån vecka sedan på ett mysigt fik i emporia. Jag tänkte ta bild på allt jag smakade men det gick sådär. Här är en del
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jävla ketchupeffekten

 bajs 

det är vanskligt att dricka vin i lund

 
 drog till Lund på valborg för att leta äventyr, stannade där till idag och picknickade i parken. 
 
 
 Det är rätt kul att göra så spontana saker ändå. Det borde man göra oftare. Vi hade ingen riktig plan från början men allt fixade sig bra,