paradisisk

Moto Boys musik är så fin så jag vill gråta. 
Jag vet inte om någon har förmågan att inte tycka om hans musik. Ville bara säga det. Så fruktansvärt fint. 
Snälla spela för oss i sommar. och förresten finns det ett ord som heter paradisisk, hur underbart låter inte det? 

Julafton

När klockan blev över 1, alltså så det slog över till julafton. Då bestämde felle och jag oss för att göra som vi brukar göra om kvällarna. Gå ner till parken och sitta och dricka något varmt från en termos, som just då var glögg. Såg inte en enda människa på vägen dit så jag gick mitt i vägen hela biten och lyssnade på jullåtar. Att sitta ute på en bänk om kvällarna och prata är underskattat säger jag er. 
Fick en ny kamera som jag längtat efter rätt länge nu. Har använt så måga olika kameror hela tiden för jag har inte haft någon egen som jag trivts med. Eftersom att min första systemkamera gick ifrån mig rätt fort och jag började använda farmors superkamera. Fast nu är det ju inte hur bra kamera man har som avgör hur bra fotograf man är, glöm inte det. Finns fotografer som fotograferar med skräp, fick jag lära mig av en annan fotograf. Man gör vad man vill av det. Är glad över min nya bäbis i alla fall. Kommer användas flitigt. 
Lyckades också få på oliver fina kläder, annars hade han gärna velat gå runt i mjukisbrallor och t-shirt. Man bara ser hur missnöjd han är haha! Nä men han hatar när jag fotar honom. 
 
Det absolut bästa är att man kan ta så bra bilder utan blixt! Hatar blixtjäveln. 
Just nu längtar jag efter morgondagens lunch, alltså överbliven julmat. Finns ju så mycket gott att välja på så man blir mätt så fort. 
 
 

imorgon dör vi

 
nu är jag sur. Har lånat en av skolans kameror och fotat med ett tag nu. Gillade den starkt, MEN igår när jag hade vart hos farmor och kom hem och skulle föra över bilderna till datorn så kommer det upp ett felmeddelande och helt plötsligt är 2/3 delar av bilderna på minneskortet borta. Då vill man kaosa och slänga datorn i väggen och skrika helvete! Men sånt gör jag inte längre haha. Menmen, några bilder var kvar i alla fall.. och jag får ju hoppas att jag får en ny kamera i julklapp. Hade vart finemang. Längtar förresten inte till studenten. Då är man fri att göra vad fan man vill. Nu är det ju också så att val skapar ångest. suck. Fast på ett sätt ska det bli skönt. Det ska bli skönt att slippa en del människor man nu måste träffa ibland, som sedan bara förhoppningsvis försvinner nånstans långt bort från mig. 

här har ni mig

Jag vill baka pepparkakor hos Oskar. Jag vill baka lussekatter och knäck och lyssna på julmusik. Jag vill göra en fin önskelista. Jag vill åka pulka och grilla korv och dricka varm choklad i snön. Jag vill ut en tidig morgon och ta fina vinterbilder på en snygg brud i alldeles för lite kläder. Jag vill bli blond. Jag vill älska mig själv lite oftare. Jag vill gå och lägga mig tidigt så jag är pigg hela dagen istället för att aldrig vilja gå och lägga mig på kvällen. Jag vill sluta göra mig själv besviken. Jag vill dricka varm starkglögg och ha ett leende på läpparna. Jag vill skriva långa fina intressanta roliga texter oftare här på bloggen. Jag tänker på saker jag vill skriva ner men sedan glömmer. Jag vill förstå saker jag inte förstår. Jag vill köpa massa fina secondhand kläder. Jag vill ha en söt och mysig pojk. Jag vill göra saker bättre, som jag vet att jag kan men bara inte orkar. Vad fan förlorar jag på det? Jag vill ha en hemmakväll med någon mysig människa och äta ben & jerry's, tända rökelser, lyssna på vinyl och titta på må-brafilmer. Jag vill köpa pepparkaksdoft på doftolja. Jag vill säga fina saker till alla jag tycker om. Jag vill träffa farmor och äta hennes stuvade spenat. Jag vill tatuera mig men är världens beslutsångestmänniska så jag tror jag kommer ångra mig vad jag än gör (inte helt sant men det känns så). Jag hade en bra dag idag och vill ha en likadan imorgon. Ni vet en sådan dag man är glad från att man stiger upp tills man går och lägger sig. Man går runt och bara är så glad men man vet inte riktigt varför. Jag vill köpa någon fin julklapp på Johannebutiken. Vill tvinga folk att sluta vara så svårtolkade. Vill tvinga alla att bli lite socialare och lite gladare. Vill få människor att tycka att saker är lite mer okej, inte vara så fördomsfulla och svåra. 
Har förresten lagt till en sån här spotifysak till vänster. Tycker att om ni ska lyssna på något föreslår jag att bläddra nederst i listan, där den nyaste musiken finns. Senast tillagd alltså. 

kloka ord av en klok man

- Vi har också blivit offer för en annan ovana i vår moderna tillvaro; vår förväntan att “den andre” ska ta initiativet, vara den som påbörjar processen. Följden är att vi alla går omkring i ständig väntan.
 
De som påstår sig äga den absoluta Sanningen, är de som stagnerat i okunskap. Medan de som betraktar sig som sökare efter Sanningen ständigt utvecklas. 
 

nytt favoritband

 

Dr. Martens halka

 Henrik Berggren i Linköping. Så jävla fint. 
Träffade Andreas och Jonatan igen och massa andra BD folk. Stod i kön i minusgrader och drack rödvin.
Såg Henrik, så nära. Konserten var kortare än jag trodde den skulle vara, men fan vad fint det var ändå. Sista låten var såklart No time for us, och jävlar vad jag vill dit igen. Han bjöd även på en ny låt som var fruktansvärt fin- Irriterar mig bara på att jag inte minns den. Gick till burger king och åt. Gick tillbaka och träffade Henrik. Herregud vad man blir töntig när man träffar nån man gillar. Beter sig helt äckligt. Amelia glömde sin väska på stationen, vi satt på sista nattbussen till Amelias bror och nu har tydligen någon hittat den och efterlyser Amelia på facebook. Har hon tur eller har hon tur. Det blev snökaos och vårt tåg nästa dag blev massa försenat men hem kom vi till slut. Hem till Växjö. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pappa vet hur man gör mig glad


Henkis

wiho. Sticker till Linköping imorgon med mina två brudar. Kommer hänga på klubb "din mamma" och se Henrik Berggren. Tar med mig kamera och förhoppningsvis dyker det upp något spännande här sen. Desvärre får man inte ha med sig systemkamera. mwö. Längtar sjukt mycket till att höra Broder Daniel favoriterna live igen!
Kommer lyssna på BD hela dagen och natten och hela morgondagen tills han står där framför oss.
Ha en underbar kväll.

åh vad fin han är.