I believe in nothing but the beating of our hearts

eve 

helvete

 
 

 
vad vill ni mig. herregud. har jag utvecklat någon slags förkärlek till just jackor eller vad är det frågan om? Eller har jag bara råkat hitta just massa extremt snygga jackor på en gång? Ge mig dem, någon. 
 

sjuk och eländig

Varje gång jag läser en bra bok tänker jag shit, jag måste verkligen börja läsa mer och använda mer tid till det. Sen blir det inte så ändå. Men när man har läst en bra bok, vill man liksom skriva sådär fint och poetiskt. Jag kan föreställa mig att jag ska skriva så fint här på bloggen. Men hur fan skriver man fint när man inte riktigt har något att skriva om? Jo, om jag skulle skriva något skulle det vara mina innersta känslor. Det hade kunnat bli fint på något vis, men det vill jag inte riktigt skriva här. Det kan inte riktigt bli långa spännande texter om vardagliga saker? Det funkar inte riktigt så. Jag vet inte vad det är med månaden februari men fan vad den är dålig. Jag är dessutom fett förkyld och det vill aldrig gå över. Plus att vädret är äckel päckel och allting känns bara tråkigt. Det är nu ångesten för vad fan man ska göra med sitt liv kommer också. Herregud vad svårt allting känns då. Jag längtar efter lite värme och lite sol. Den första vårdagen där man hör fåglarna kvittra och ser allting smälta och allt blir grönt. Solen skiner mig i ansiktet och gör mig glad. Man kan gå med en tjocktröja och en vårjacka till skolan. Till det kan jag ta mina converse utan att frysa eller bli blöt. På eftermiddagen sitter vi på ett mysigt kafé i stan och dricker många koppar kaffe. Vi pratar och pratar och pratar. Vi är så glada och så taggade på livet.
  

 typ världens finaste tröja, som jag klippte till linne. 

ungdomstid

 
 
- jevlaoffer @insta 
 
 
 
 

livserfarna esteters encyklopedia

-En festival går till på så sätt att man reser upp en massa scener och låter artister köra låtar på scenen. Man kan betala en viss summa för att komma in på "festivalområdet" där scenerna finns och vagnar där de säljer langos. Oftast finns det en camping där man resa upp sitt tält och chilla när det inte finns något skoj att göra på festivalområdet.

Ja, detta är alltså grunden till en vanlig festival. Oftast finns det en massa sköna typer på festivaler som man kan bli vän med. Oftast är folk berusade och glada. Det finns så mycket att berätta om när det gäller festivaler! 
 
Ibland kan man vara tillsammans med någon och ändå känna sig ensam. Måste vara fruktansvärt.

Bra saker att göra när man är ensam: spela tv-spel, Ringa någon, slösurfa, se på film, läsa en god bok, sortera saker.

Bäst tid att vara ensam på: En kall natt när det regnar, är åska eller snöar utomhus. Man kan göra varm choklad, mysa in sig i en filt och spela playstation 2. Då är det omöjligt att vara ledsen på det där dåliga sättet.

Sämst tid att vara ensam på: När det är sommar och dina föräldrar kommer in och säger "Vad gör du inomhus? Gå ut i värmen och bada eller något!" och du tårögd ropar till dem "MED VEM DÅ?"
 
har hittat världens sida. gjorde min kväll
http://www.freewebs.com/esteter/sexdrugsrocknroll.htm

thoughts

känns som jag inser nya saker varje dag. Jag längtar tills jag vet vad jag ska göra med mitt liv. Jag längtar inte till studenten, även om det kommer bli kul. Känns som att desto äldre man blir, desto mer inser man hur dumt, jobbigt och orättvist allt är. Men man ska inte tänka så, inte för ofta i alla fall. Man får ha sina deppdagar och vara arg på allt och inte göra ett skit. Men sen blir det nya tag, då känns allt mycket bättre. Jag längtar så otroligt mycket efter vår. Jag känner att jag blir så jävla deppig av det här vädret, man vill ingenting.