Thirty seconds to mars på gröna lund

 Den 19 Juni
 
Jared och Shannon åker karusell precis innan konserten! 
De släppte ut massa uppblåsbara djur i publiken. Hur fett som helst
 
och som vanligt tar de upp sjukt mycket folk på scen, 
 
Det var så otroligt fint allting. Det var så otroligt värt att åka upp till Stockholm med Tina och sitta och vänta i flera timmar framför scenen för att få bra platser. Även om jag inte är något jättefan av deras nya låtar var allting så himmla bra ändå. Kunde inte förväntat mig mer. Kommer aldrig glömma detta. Fan vad jag älskar er. 30STM
Även om jag fick avstå från en resa till Italien så kan jag säga att det kommer jag aldrig att ångra ändå. 

Student 2013

Nu fick jag ett sånt där bloggryck jag kan få ibland med gämna mellanrum. Nu vill jag bara skriva och lägga ut fina sommarbilder. Jag ska väll försöka få någon slags ordning på det hela och börja från min student ungefär och sedan framåt... 
 
 Den 11 Juni
 
Den 13 Juni                                       Här är lite från Fälles student. 
 
 
 

tillbaka eller något

hejhej. Jag har inte bloggat på länge nu och det vet jag. Det har bara inte blivit så. 
Sedan jag skrev sist har jag varit på studentfest nere i ystad, jag har sett 30 Seconds to mars i Stockholm,
jag har varit på bråvallafestivalen! grymt vart det, sedan har jag varit hemma några dagar och inte gjort så mycket. Tittade även förbi Säljerydfestivalen någon dag. Sen har Felix från Bråvalla kommit ner till mig i en vecka. Vi har mest varit i stugan där vi mest åt god mat, grillade, myste, tittade på film och badade. Riktigt mys. Sen åkte jag upp till honom i Eskilstuna och bara var med varandra en vecka till. Efter det åkte jag o felle lite husbil till varberg och såg Håkan Hellström, sedan fortsatte vi till Göteborg för shopping och en dag på Liseberg.
Nu sitter jag ensam hemma och ah, känner mig ensam 
Nu har jag ångest för vad som ska hända sen. Ja, efter sommarlovet, med allting. Vi får se. Allt löser sig på ett eller annat vis. 
Har inga särskilda planer nu förutom att jag och felle ska se gyllene tider den 7 Augusti. Annars är det fritt fram för spontana utflykter. 
 
Nu tänkte jag försöka hitta lite bilder som kan vara fina att ha här.