påsklov

 
Jobbar på att bli blond för tillfället. Här är en bild där jag gick i ettan. Ska man bli så blond igen kanske? Vi får se hur det går. Har förresten världens sötaste mixer hemma, gör man smootie i den blir det bara till sig själv. Godast blir den om man har banan i också. Annars brukar jag ha blåbär+hallon+mjölk+vaniljyoughurt och ibland lite keso. 
En lite smått deprimerande grej som jag gjorde innan var att titta i albumet från mars 2012. Där hittar jag bilder när vi satt på bänken på torget i SOLEN och äter mjukglass. Vafan säger jag då. Ge mig vår och sommar nununu. 
Annars var gårdagen väldigt mysig, bakade chokladmuffins, gjorde massa kaffe och chokladmjölk och gick ut och satte mig med fina vänner vid sjön och bara njöt. Även om det var lite småkallt så vafan, vi tvingar våren att komma nunu. Måste ha picknick så snart solen visar sig igen. Gjorde misstaget att glömma kameran hemma, förbaskade skit. 
 

ett år sedan

kan tänka mig att detta var nästan exakt ett år sedan på askelyckan. sitter och scannar in lite gamla negativ helt enkelt, så otroligt mysigt blir det när man tar analogt. kärlek.

min vägg

 
 
Jag har läst bloggar som är så tråkiga så det finns inte. Jag har sett bloggar med jättefin design men ändå usla. Fula kläder de ger tips om och tråkiga bilder. Det är då faktiskt tur att inte alla kan göra en bra blogg för då skulle det inte vara lika roligt måste jag erkänna. Jag tycker om min blogg. Dock gillar jag själv att läsa ganska personliga bloggar (som är bra!), så är kanske inte riktigt min blogg. Fast jag vet inte, jag har inte riktigt koll på hur min blogg är eller vad någon annan tycker om den, men så länge jag tycker den är som jag vill att den ska va är det bra. Jag kan ärligt talat störa mig riktigt mycket på om bloggaren har väldigt många läsare och kommentarer men bloggen ändå är usel. ush. Det är ju tur att vi tycker olika kanske. Det känns som att personen försöker för hårt för att få en såkallad "bra" blogg, som majoriteten ska gilla. Jag tycker istället att man bara ska göra precis det man vill och på så sätt få en blogg som är precis som man vill att den ska vara. Människorna som hittar dit tycker antagligen att du har det där lilla extra som dem tycker om och hur fint låter inte det? Jag tycker det är skönt att uttrycka mig ibland och jag tycker det är roligt att fota och redigara, så varför inte ha ett ställe där man kan vara lite kreativ och skapa minnen för framtiden? Det kommer bli roligt att titta tillbaka här om några år. 
 
Det absolut bästa är när man hittar en blogg där någon beskriver någonting och man ba känner shit det här är så jag. vi borde bli kompisar. hahaha nått sånt. Det vad dock skitlängesen det hände mig sist men idag läste jag en himmla kul blogg med en störtskön tjej. Herregud, varför finns det så tråkiga, dåliga, grå, fula, ointressanta, wannabe bloggar känner man då, GAH. och nu är klockan sådär mycket igen. Det är jag och hamstern uppe. 
 

hårt liv, goda frukostar

 
"I tend to push people away because I think they deserve better."
Eller.. så gör jag det för att jag inte orkar. Jag känner att detta kommer inte gå och allt är redan påväg ut i sanden, vi skiter i allt.det blir lättast så. Egentligen har jag inte alltid varit sådan, men det har blivit så med tiden, jag kan bli så trött på människor som är för olika i gämförelse med mig.Vill lära känna nya människor! hårt liv. 
 
 

ny jacka

En liten tur till Göteborg i fredags över dagen resulterade i en ny jacka från beyond retro. Nöjd. Älskar förövrigt Göteborg och det är alltid fint väder där, åh. 

egna dounuts

 

vårdag

 
 
 
 Ser ni skillnaden? Om man tittar noga ser man att den ena bilden är skarpare än den andra. 
 
är så jävla trött på att bloggen sabbar bildkvalitén, men det är så omständigt att förminska varje bild och spara i PNG, riktigt jävla omständigt. Nu blev det fint i alla fall! Aja, det var fint väder idag, supermycket sol och det kändes faktiskt ganska varmt på balkongen. Vi satt ett gäng i flera timmar här ute och drack kaffe och pratade med bara tjocktröjor på oss. detta har jag sett fram emot. wiho. 

lov

har inte lagt upp något särskilt på bloggen på ett tag känns det som. Men det går ju i vågor, lusten att blogga. Men bilder finns det alltid att lägga upp. Här är lite bilder från sportlovet. 
var i malmö med mamma, åt på jensens böfhus. Bästa stället om man ska äta kött! 
köpte balklänning och lite annat. Här en en annan fin klänning jag köpte.
Supersöt är den, men den blev inte bra i helbild så det får bli såhär. 
COD 
mysis
och äntligen åkte vi snowboard. helt underbart. 
 fattiga riddare, som ser mycket godare ut än de faktiskt var.