Kvällstankar

Och det värsta är att jag inte har svaren och inte mamma heller, och det skrämmer mig. För vem har då svaren jag söker efter? Jo jag må
ste helt enkelt ta reda på dem och det är inte det enklaste. 

Var på konsert i söndags förresten. 30 seconds to mars, mina favoriter, här i Oslo. Fick inte med mig någon så hittade två från Sverige som skulle åka vidare och se dem i Norge efter de sett dem i Sverige. De ville gärna hänga med mig och Gud vad söta de var. 37åriga mammor var dem, som var lika stora fans som jag!! Vi pratade massor om bandet och fick se en grym show mer ballonger, häftiga ljus, konfetti och massor med folk som fick komma upp på scen... Ja tyvärr blev det inte jag denna gången heller med vad tusan, nästa gång!! Detta var tredje gången jag såg dem och fler ska det bli. Lovar. Jag ser fram emot att bli "gammal" med man och barn o hela kittet men fortfarande vara ett riktigt fan, för det hoppas jag inte att jag ger upp helt. Jävlar vad cool jag kommer vara. Har klippt mig också! Supernöjd! 

Kände denna nu

you get so used to being sad
you never try to be glad
you get so used to being sad
oooh

but happy people never fantasize
happy people never fantasize
happy people never fantasize

oh I want to be a part
I look for love in a hollow heart
I want to be a part of something

happy people never fantasize
happy people never fantasize
my life is a compromise
oooh

I don't need to be
with people who don't care about me

and happy people never fantasize
happy people never fantasize
happy people never fantasize
don't look for love in hollow hearts
don't look for love in hollow hearts
don't chase misery
oooh 

-BroderDaniel 

livet är en krokig väg

"När man är ung vill man ha åldern.
När man är gammal vill man ha elden.
Håll hårt i den."
 
- Håkan Hellström 

Man blir så trött på ditt jävla gnäll

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen ikväll
Du kommer aldrig mer hitta hem
Vill ge dig allting ikväll

Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen igen
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Och jag tror minsann min själ dör av svält

Man blir trött på ditt jävla gnäll 
Man blir trött på ditt jävla gnäll 
Man blir trött på ditt jävla gnäll 
Man blir trött på ditt jävla gnäll 
Man blir trött på ditt jävla gnäll 
Man blir trött på ditt jävla gnäll 
Man blir trött på ditt jävla gnäll 


- Kent


Varför

Det känns på riktigt som om jag kommer vara här hela livet och dö här, ensam. 
Jag förstår faktiskt inte varför, för det vet jag ju, att det inte är sant. 
Åker hem en sväng på lördag, kommer bli så fint. 
Kommer dö av ensamhet när jag kommer tillbaka. Ullis är borta en månad så snälla någon jävel får faktiskt hälsa på mig! Kvällsuppdstering

Maten på jobbet idag. Finemang. Egen komponerad sallad och jordgubb&mango smoothie. Det bästa med jobbet är ju typ maten. God 


happy people never fantasize

Hallå, idag har jag varit duktig och inte sovit för länge. Jag är fan en zombie på morgonen, hatar det. Önskar jag var en sån där pigg o glad människa på morgonen som VILL gå upp. Jag vill men jag gör det inte ändå, jag halvsover alltid när alarmet ringer också, så jag är inte fullt medveten om vad som händer förrän jag är uppe. Jag kom upp tidigt idag tack vare att Ullis drog av mig täcket o sa till mig att gå upp haha... jag bad henne göra det igårkväll. 
Så idag har jag varit och tränat en stund på gymmet, kommit hem och ätit lite nudlar o tonfisk och om en timme ska jag bege mig till jobbet. Idag stänger jag själv, då slutar jag klockan 10 på kvällen, inte så sugen på det kanske men blir på gott humör så fort jag kommer till jobbet faktiskt. Två bilder från Oslo, dock är det inte lina mycket snö idag. Ojdå

Glömde jag säga att jag skaffat mig lila/blått hår? 

Det är så konstigt när man spenderat så mycket tid med en människa och gjort saker som faktiskt betyder något och man har visat så mycket känslor till varandra och sedan helt plötsligt så finns inte den människan där länge i ens liv. Man pratar inte ens med varandra. Det slutar bara sådär. Sådant tycker jag känns så konstigt, man ska väll aldrig behöva önska att man bara varit vänner istället för att hen var så fin att man aldrig vill mista den? 
Lite funderingar bara 


ville skriva lite igen

fick sån lust att bara skriva. låta allt rinna ut på tangentbordet som vanligt, men jag har glömt allt jag satt och tänkte på innan idag. 
Jag längtar i alla fall tills jag får se mina nu 12 åriga bröder, tonåringar om ett år herregud. 
Jag längtar tills jag kan krama om pappa, som vi nästan aldrig gör. Tills han kan laga soppa och baka bröd och vi sätter på nån film vi sedan pratar bort och avslutar med en kopp te. 
Längtar till jag kan sitta vid matbordet med mamma och dricka te och prata om hur skönt det är att vara hemma och vad jag har lärt mig. 
Jag vill åka till farmor och farfar och äta farmors spenat och plättar- Jag ska fläta hennes hår och berätta hur mycket jag saknat henne. 
Jag tänker åka ner till mormor och bjuda henne på valfi resturang. Tänker gå en shoppingrunda i malmö. Tänker sitta vid tvn med henne och se på någon bra dokumentär. Hon kommer fråga tusen frågor om vad jag gjorde i Oslo och vad jag nu ska göra med mitt liv. 
Jag längtar till jag kan sitta på felles balkong och lyssna på te på balkongen listan på spotify. vi ska bara sitta där och skratta och vara så glada att vi är hemma och tillsammans. Vi ska känna att det är bara är vi ikväll och ingenting annat. Inga krav, ångest eller måsten. Bara vi och en kopp te. 
Jag längtar till jag kan hålla om de vännerna jag håller närmast och jag tror ni vet vilka ni är. Gå på deluxe med minna, axel, amelia och felle, köra slattrace och gå ner och hoppas på att de spelar Håkan. 
Jag längtar tills vi kan sitta i törnamåla med en kopp te i en nersjunken soffa och bara njuta av livet och sällskapet. 
Jag längtar tills jag kan åka ner till min morbror och mina kusiner och krama om dem alla. Jag har nu inte sett dem på över ett halv år, känns sjukt. På kvällen ska jag laga piroger åt alla och sedan ska bara jag morbror och hans fru sitta och glo på en bra film och prata om livet. Ska åka in till lund och gå o strosa, kanske gå på bio. 
Jag längtar tills jag kan ta mitt körkort på riktigt. 
Jag längtar tills jag har kommit hem för gott och bara kan slänga in alla mina grejer på mitt, alldeles egna rum och kasta mig på sängen. Jag ska tända en rökelse och sätta på en ebba grön vinyl. Jag längtar lite tills jag är hemkommen på riktigt och kan känna mig färdig med Oslo på ett bra tag. 
Men jag är så glad att jag gjorde denna resan, jag har lärt mig så sjukt mycket, och jag har samtidigt aldrig känt mig så här ensam och jävlig, men jag tror det är bra. Man måste inse att man inte alltid kan vara med dem man älskar. Vill man trivas på riktigt får man göra något åt det, jag trivs ganska bra egentligen, tror jag, men det är mest att jag känner mig sådär jävlig ofta. synd. 

idag tar jag nya tag

Vaknade av att solen sken in genom fönstret idag. Jag vet ärligt talat inte när jag såg solen sist. Allt för längesedan. Jag bestämde mig genast för att idag skulle bli en bra dag, jag ska bestämma mig för saker jag ska göra idag och GÖRA DEM. Jag började med att sätta mig i sängen med en skål fil med mammas musli i, tänker lite på dej då. 
 
Jag ska gå till kaffebrenneriet med Ulrika och ta en fika, jag ska skicka ett mejl till EH, jag ska läsa en del i boken jag gav mamma i julklapp och som jag själv nu har börjat läsa. "i kroppen min" av Kristian Gidlund. Den är riktigt bra och jag älskar sättet han skriver och sätter ord på saker. Jag ska duscha, gå till gymmet, 
 
 
 
från när mamma var här o hälsade på mig, på någon mysig resturang med äcklig soppa.