Känslor.When you try your best but you don't succeed.
When you get what you want but not what you need. 

Vid sidan av bloggen

 
 
enhimmelsktanke.tumblr.com

Felle på besök

Ja jag lovade ju att lägga upp lite bilder sedan felle var här i Oslo och hälsade på mig! Förra helgen alltså. 
Stannade till på en mysig bar där de serverade kaffe också, Vi tog varsinn kaffe mocka, supergott. 
 
 Tacos och rödvin hemma hos mej! 
och lite balkonghäng of curse. 
 
 

Regnoslo

Det bara regnar i Oslo. Jag längtar någonstans som jag inte riktigt vet var. En sak är säker och det är att jag längtar som fan efter vår och sommar. Att bara få se solen skulle göra mig så lycklig. Just nu bara regnar det och det känns som att man bor i en göasbubbla, Himmlen är grå konstant. Ge mig lite ljus, jag vill känna att jag lever, det gör jag inte nu. Robin åker hem nästa vecka, för gott. Ulrika vill hem om någon/några veckor. Morgan kommer också dra snart. Det känns som att vår tid här är snart färdig och även för mig. Dock skulle jag önska att jag kunde tjäna lite pengar innan jag drog hem! Så den första juni skulle vara perfekt att dra hem. Men vi får se hur länge jag orkar, staden gör mig galen. Vart har mitt liv tagit vägen? Vad ska jag göra hemma sen då? Tror knappast att jag kommer vilka stanna där, men ett tag. Jag vill ha en lång svensk sommar med alla jag älskar. Det längtar jag efter. Och efter äventyr i andra länder. Berlin, Amsterdam, Paris, Barcelona... Ja dit vill jag i sommar, om inte tomorrowland. Det är så mycket jag vill så det blir för mycket på en gång .
Godnatt 

Sista dagen på cafét idag. Sista måltiden där, aw. Kommer sakna det! 

Fettisdagen

Jag tycker om att skriva väldigt mycket. Jag kan säga att jag inte har skrivit oftare för det är alldeles FÖR mycket i mitt huvud just nu. Så det är nästan svårt att skriva ner något.. haha. 
Felle var här i helgen och hälsade på, det var mysmys. 
Nu funderar jag på om jag ska dra till gymmet o sen komma hem o äta hemgjord semla o se på bantningsprogram på svtplay haha. Ja det tänker jag nog göra. 
 
Äter ni semla idag? 
Hörde att semlorna tagit slut på de bagerier som säljer semlor (här i oslo) haha. 
 
Ska fakiskt lägga ut bilder sen felle var här, lovar. Blir nog ikväll. 
Första kvällen åt vi gotte och tittade på dallas buyers club, så sjukt bra film, hade inte förväntat mig mindre av Jared Leto hehe. Vi gjorde tacos och drack en hel del rödvin, såklart. Gick ut på något fjortisställe och skrattade inombords åt alla. Vi gick en runda på lökka och hittade ett sjukt mysigt café där vi köpte varsinn mocca. Tillsammans är man mindre ensam, så känner jag just nu. 
Har färgat håret igen. Det blå/lila var mer lite kul att testa. så jag köpte en brun färg men håret blev typ svart! Äsh, jag är nöjd så!