ja kärlek till er

det är bara så jävla skönt att lätta på hjärtat till er ibland. 
att prata om saker gör dem så mycket enklare. 
tänk på det!
 
måste bara påpeka att det är en vecka minus en dag tills vi kommer se henkis i Lindköping.
Det kommer bli fint. Jag älskar att ha någonting att se fram emot. 
Har dessutom beslutsångest över vilket festival man ska dra på i sommar. 
Hoppas väll på Tillbakakaka och säljeryd som förra året, men jag vet inte om det peace & love iår faktiskt. 
Det beror på vart Thirty seconds to mars bestämmer sig för att spela. Hehe, ah det är typ säkert att de kommer till sverige. De har redan bokat spelning i Finland. Nu hoppas vi på att nästa blir Sverige. 
Det sura är dock att Green Day spelar på Bråvalla och jag vill egentligen se dem båda eftersom att de två är mina absoluta favoriter. Tur att man redan har sett dem båda i alla fall hihi. 

skön tjey

 
 

.

Åt helvete då. Snyft. Vad vill du mig egentligen. Gör det bra hela vägen istället gudjävel


Det finns ingen väg till fred, fred är vägen

citat av Gandhi

inte är man förvånad

 

One day, maybe we'll meet again

jag mår finemang. 
sånt här händer inte mig, eller gör de det? 
Believe

korv

lilla lovis tumblr var det sjukaste. 
och ah. efter SD's lilla järnrörs olycka fick jag ens sådan lust att titta på torkel i knipa c: 
wonder why.. 
 och en fint citat Jared hade skrivit på twitter: 
The purpose of life is to be defeated by greater and greater things

ge det ett försök


 
tyckte bilden var så satans söt så var bara tvungen att lägga upp den tillsammans med punkterna om så mår du bättre. För en gångs skull gjorde vi något riktigt bra på psykologin! Tycker absolut att alla som läser detta ska     .                                 ge det ett försök. Jag tyckte själv att det mesta stämmer väldigt bra. 
                                          Ha det superbra alla fina människor. Detta var en bra dag. 
 
 
 
 

 

 
 
 

det var en människa, inte ett kön


Igår tittade jag på två filmer, bra båda två. Cockpit och Chernobyl diaries. Så se dem båda! Egentligen ska man börja med skräckfilmen och avsluta komedin men nu blev det inte så. Det var längesedan jag blev rädd för en skräckfilm senast, rädd kanske jag inte blev men hoppade till ibland och tyckte det var så jäkla spännande att se. Kan ju lätt säga att Tjernobyl måste vara ett av de läskigaste ställena att inte kunna komma ifrån mitt i natten. Absolut. Ibland får jag så många tankar och idéer som jag vill skriva ner här, men sen när jag väl bloggar så käns det inte intressant längre. Det är direkt när tankarna slår mig jag borde skriva av mig. Inte en dag senare. För ett tag sen när jag låg och försökte sova kom jag på tusen saker samtidigt jag tänkte på. Saker jag borde göra, idéer om massa saker. Det var svårt att få bort det för jag hade inget emot att tänka så, eller kanske just precis när jag ska sova är det lite dumt. Jag låg och tänkte i flera timmar på allt och ingenting. När klockan var fem fick jag försöka tvinga bort tankarna och tänka på något härligt istället som jag kan drömma om. Konstigt nog ska jag alltid få massor med idéer när jag precis har gått och lagt mig. Ibland måste jag kliva upp ur sängen och skriva ner dem så jag inte glömmer något. haha, antar att det är bara jag som håller på så här. 

weeds all night

 
 
 

För det är ju så

För det är ju så. För vem lyssnar på glada låtar när man är ledsen? På något sätt är det skönt att höra lite halvdeppiga låtar och inte mår man sämre av det snarare bättre. Hm


Malmoe

(fin slang har har för Malmö va, rubriken asså.)Var i Malmö och Lund i slutet av höstlovet, här kommer lite bilder tagna med bögphonen eftersom kameran krabbade röv. Fick någ någon bild men det får jag lägga till i efterhand i så fall. Här är bilder från det nya shoppingcentret i Malmö, Emporia. Det såg ju häftigt ut både utanpå och innuti. Dock köpte jag faktiskt ingenting där inne, skit skumt. Jag som faktiskt brukar hitta nånting i alla fall. Men många av affärerna var stora kedjor som finns överrallt. Det var väl en och annan spännande butik som jag inte har sett innan men inget speciellt tyckte jag faktiskt. Eller så gick jag bara i cirklar kanske haha. Det var ju rätt stort. 
  
Vi avslutade med att äta på Jensen's Bofhus i alla fall. Mamma, Leo, Oliver, mormor och jag.  Mycket gott. Efterrätten är faktiskt det man längtar till mest. Fri påfyllning med mjukglass, så får du göra den helt själv också och välja bland massor med olika såser och strössel, bananer, marshmallows och allt vad det var. Synd att min glass inte ser så spännande ut, men det var för att jag la hälften av det goda längre ner under glassen och sedan tog mer glass på. Den var supergod i alla fall och maten också. Har inte ätit på Jensen's sen jag var liten. Minnet var detsamma för smakupplevelserna som tur var. 

 

Gick på en utställning med konstigt namn. 
Jag gick hela tiden runt och funderade varför Kent har valt att ha massa olika Egyptiska gudar och symboler på deras nya platta. Förstod i alla fall vem "Isis" var men så mycket mer förstod jag inte, med skivan alltså. Skivan heter "Jag är inte rädd för mörkret" så är det en sol på. Kreativt. 
 
Jag saknar att ha en bra kamera. Farmors har börjat krångla igen och batteritiden är kass.
Min egna är jag trött på och tycker bara det blir halvdana bilder. Det är inte roligt att fota då.
Men jag lovar när jag får händerna på en grym kamera kommer det komma fina bilder igen!
ska försöka återuppliva farmors så mycket den vill.. vissa dagar vill man bara kasta den i väggen.
Jag skojar inte. Hade nyladdade batterier med till malmö och efter tre bilder så är batterierna tomma. 
Då ville jag slänga den i väggen vill jag lova. 
 
 
 

överlycklig

Har nyss bokat biljetter till fucking Henrik Berggren i December. omg 

får aldrig nog

 
 

-

I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don't believe it makes me real
I thought it'd be easy
But no one believes me
I meant all the things I said

If you believe it's in my soul
I'd say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I'm better off on my own

This place is so empty
My thoughts are so tempting
I don't know how it got so bad
Sometimes it's so crazy
That nothing can save me
But it's the only thing that I have

If you believe it's in my soul
I'd say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I'm better off on my own

On my own

I tried to be perfect
It just wasn't worth it
Nothing could ever be so wrong
It's hard to believe me
It never gets easy
I guess I knew that all along

If you believe it's in my soul
I'd say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I'm better off on my own
 
- sum 41 

kuk

asså jag vill ju bara ge upp med vissa jävla människor. tycker så synd om sig själva för att de kanske krånglar till allting. här försöker man men nej, det är såklart dem som inte fattar eller anstänger sig det är synd om. absolut. nä men klaga inte så jävla mycket utan titta upp och se vad det faktiskt finns för fina människor som försöker för dig. 
 
Nej för imorgon åker jag till skåneland för att träffa släkt och shoppa hihi. kommer bli mysigt, fast får ju inte glömma och plugga lite med. suck. anyway nu ska jag titta på weeds. bye. 

jag skulle sakna dig

det var som om jag bara gick och väntade på att något skulle hända. allting var bara så lugnt och stilla. som vanligt. vi får se om helvetet bryter ut eller om allting kanske ordnar sig. man ska inte oroa sig i onödan, eller kanske lite. jag tror att allting ordnar sig och blir bra, det finns inget annat just nu även om tanken funnits där ibland. dagen det händer kommer jag att vara så fruktansvärt ledsen, för min farmor är det finaste.